DRÁMA! Egy ló hátán, a forgatáson hunyt el a népszerű színész! - FOTÓ

A 60 éves Jay Pickett egy forgatáson hunyt el, halála sokkolja a világot.

Meghalt Jay Pickett amerikai színész. A tévésztár a "General Hospital" és a "Port Charles" című sorozatokban játszott szerepeiről volt ismert, sajtóhírek szerint pénteken halt meg a "Treasure Valley" című film forgatása közben. A feltételezések szerint a halálát szívroham okozhatta. "Sokan már hallottak a két nappal ezelőtti tragédiáról. Jay Pickett, a film főszereplője, írója, producere és alkotója meghalt, miközben egy jelenetet forgattunk" - írta Travis Mills társproducer a film Facebook-oldalán vasárnap.

Hozzátette: "Nincs hivatalos magyarázat a halál okára, de úgy tűnik, hogy szívrohamban hunyt el".

Azt is elárulta, a helyszínen mindenki igyekezett mindent megtenni, hogy megmentsék a színész életét. "Megszakad a szívünk, és együtt gyászolunk a családjával, akiket mélyen lesújtott ez a megrázó tragédia." Mills a posztban "hihetetlen embernek" nevezte Pickettet, mondván: "Kedves, szelíd és nagylelkű volt. Ő volt az egyik legjobb színész, akivel valaha dolgoztam, és megtiszteltetés volt vele forgatni."

Egy másik színész, Jim Heffel bejegyzésében azt írta, hogy Pickett "egy lovon ülve halt meg". "Tegnap elvesztettem egy jó barátot, és a világ egy nagyszerű embert veszített el. Jay Pickett úgy döntött, hogy a mennyországba lovagol."

Jay Pickett a 80-as évek végén kezdte pályafutását az amerikai televízióban. A 90-es évek elején a "Time of Desire" című filmben tűnt fel. 1997 és 2003 között több mint 700 epizódban játszotta Frank Scanlon szerepét a "Port Charles"-ban, később pedig a "General Hospital"-ban is feltűnt. Vendégszerepelt többek között a Dexterben és a The Mentalistában. A "Deadline" szerint felesége, Elena és három gyermeke gyászolja.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra