KI CASTINGOLT? Ők alakítják Meghan-t és Harry-t a Netflix-sorozatában! - FOTÓK

Korábban a Diana hercegnő szerepére kiválasztott Emma Corrin miatt volt már hasonló, most azonban Meghan és Harry miatt áll a bál. Legalábbis az őt alakító színészek miatt. Megjöttek a képek és... 

Sokan meglepődtek a döntésen két éve, hiszen egy eddig szinte teljesen ismeretlen, fiatal színésznőt választottak ki Diana hercegnő szerepére. Az internetes filmes adatbázis alapján Emma Corrin addig egyetlen egy rövidfilmben szerepelt, egy brit detektív-sorozat egyik epizódjában játszhatott. A fiatal színésznő azonban mindenki lehengerelt, szinte kiköpött mása volt Diana-nak, az alakításával pedig minden várakozást felülmúlt.

De most nem miatta: a Meghan és Harry szerepére kiválasztott színészek miatt áll a bál!

"Harry és Meghan: Menekülés a palotából" címmel érkezik A korona címen futó Netflix-sorozat újabb epizódja, aminek a címe alapján ma már valószínűleg mindenki sejti, mire számíthat majd a tévé előtt ülve.

Miután kiderült, kik alakítják majd a főszereplőket, a közösségi oldalakat ellepték a kommentek, és többségükben az elégedetlenkedők. Az epizód természetesen azt dolgozza majd fel, hogyan hagyta el Sussex hercege és hercegnéje az Egyesült Királyságot, és vonult vissza királyi kötelezettségeiktől. A nyilvánosságra került képek miatt áll a bál: Erzsébet királynő (94), Vilmos herceg (39), Kate hercegné (39), Lady Diana († 36) - és természetesen Harry és Meghan szerepére is kiválasztották a színészeket, a castingot Hollywood-ban máris "szemétnek" titulálják.

A többség szerint: alig hasonlítanak a szereplők a királyi család tagjaira! De nézzük őket sorba, te mit gondolsz róluk?

Szerinted hasonlítanak? Íme Meghan, Harry és a többiek!
  • Sydney Morton Meghan szerepében.
  • Jordan Dean Harry herceg szerepében.
  • Maggie Sullivun Erzsébet királynőként.
  • Jordan Whalen Vilmos hercegként.
  • Laura Mitchell Katalin hercegnőként.
  • Bonnie Suter Diana hercegnőként.

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra