MEGDÖBBENTŐ RÉSZLETEK: nyilvános Michael Jackson boncolási jegyzőkönyve - FOTÓK

Pénteken már 12 éve volt, hogy a pop királya örökre lehunyta a szemeit, most nyilvánosságra hozták a teljes boncolási jegyzőkönyvét. Megdöbbentő titkokra derült fény. 

Milliók emlékeznek Michael Jackson-ra minden évben halálának az évfordulóján, nem volt ez másképp idén sem. Két éve, halálának tizedik évfordulóján különös figyelmet kapott világszerte, pláne, hogy azóta az is kiderült, legendás birtokának új tuladonosa lett. Több mint 30 milliárdért hirdették meg, végül azonban csak ötödáron, alig több mint 6 és fél milliárdért kelt el. Óriási veszteség érte így a családot. Jackson 1987 és 2006 között élt ott, ellentmondásos életének legendás színhelyévé vált. 

Most ismét a boncoási jegyzőkönyve a téma - újabb részletek szivárogtak ki a legendás énekesről!

via GIPHY

Most újra címlapokon a pop királya: tavaly, tizenegy évvel a halála után egyszer már nyilvánosságra hozták a boncolási jegyzőkönyvének néhány részletét. Akkor derült ki, hogy számos eltitkolt betegséggel küzdött, egy szakértő azt mondja, az is csoda, hogy Jacko nem hunyt el jóval korábban. S hogy mi minden derül ki a kórbonctani dokumentumokból? Többek között az is, hogy az énekes a bal szemére 95 %-ig megvakult, egy degeneratív csontbetegség miatt pedig a gerince és az ujjai is megnyomordtak.  

Most újabb részletek derültek ki a dokumentumból, nem csak a rajongói, a világ is megdöbbent!

Íme Jackson boncolási jegyzőkönyvének döbbenetes részletei!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra