ÉLŐ RONCS! Darabjaira esik szét a Grease sztárja - Legyőzte a plasztika - FOTÓK

A filtörténelem szerves része lett a Grease című alkotás, amin generációk nőttek fel az elmúlt évtizedekben. A főszereplők világsztárok lettek, de akad, akit azóta már nem csak az idő, a plasztika is maga alá gyűrt. 

A Grease dalait, jeleneteit szinte mindenki kívülről fújja, és vannak, akik még úgy emlegetik, ahogyan a magyar mozikban megpróbálták sikeressé tenni. A "Pomádé" azonban nem lett maradandó, ami a nyelvújítást illeti. A filmnek ugyanakkor olyan sztárokat adott a világnak, mint Olivia Newton-John és John Travolta. Idén már negyvenkét éve, hogy bemutatták a filmet Los Angelesben, a tervek szerint egynyári sikernek szánták, minden idők legsikeresebb musicalje lett. Ezért is döbben meg évről-évre a világ, amikor az egyik főszereplőről friss képek kerülnek elő.

Ő az, aki a nagy sikerek után rákapott a plasztikára, valószínűleg már meg is bánta...

Ő volt az a bombanő, akit mindnyájan ismerhetünk az életünkből. Kellően gonoszkodó, ami a szívén, az a száján, egyszóval vonzza a bajt. Rizzo ennek ellenére a Grease egyik legnépszerűbb karaktere lett, nők tízezrei vették fel a stílusát, utánozták őt a mindennapokban. Stockard Channing kapta meg a szerepet - három nappal a forgatás kezdete előtt. Azon a hétvégén csak a Grease dalait hallgatta, így hangolódott rá a munkára. A 77 éves színésznő ma már csak önmaga árnyéka. Köztudott, többször is járt plasztikai sebésznél, talán jóval többször is, mint kellett volna.

Az elmúlt években számos aggasztó kép készült róla - a legfrissebb sokkoló!

Rizzo legutolsó képe a rajongókat is aggasztja - visszatért a Netflix-en!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Stockard Channing