Az 56 éves Liz Hurley melltartó nélküli fotója megállította a hírfolyamokat! - FOTÓ

Az 56 éves színésznő évtizedeket tagadhatna le a korából, és most ezt egy újabb képpel támasztotta alá. Sőt, talán minden korábbinál merészebb alkotás lett ez.  

Elizabeth Hurley rendszeresen döbbenti meg az alakjával a világot, így rendszeresen landolnak a képei a bulvárportálok címlapjain. A színésznő néhány napja szülinapját ünneplte, és 56 éves kora ellenére a közösségi oldalát úgy használja, mint az ebbe beleszületett fiatal influenszerek egyike sem. De szerencsésnek mondhatja magát, hiszen gyakorlatilag egy huszonéves nő testében él, és mindezek fényében a kérdés valóban költői: miért ne mutathatná meg mindezt? 

Most minden korábbi képét zárójelbe tette friss szelfijével, melltartó/bikini nélkül mutatta meg magát.

via GIPHY

A jelek szerint azonban nem csak a színésznőnek, a szűk rokonságának sem mindennapi a génállománya. Nem tévedés, a 19 éves fia gyakorlatilag a klónja lehetne. Sőt,az 58 éves nővére is bátran nekivetkőzhet, ha arról van szó. És meg is tette, mindezt Liz Hurley társaságában. De most nem ők szolgáltatják a legfőbb témát a közösségi oldalakon, ahol a felhasználók gyakorlatilag csak addig pörgették a hírfolyamokat, amíg szembe nem jött Liz Hurley friss fotója. Az 56 éves színésznő egy áttetsző fehér ingben mutatta meg a bájait...

Ráadásul be sem gombolta az inget! - Genetikai csoda!

Huszonéves testben él a színésznő - De a rokonait is látnod kell!

Címlapfotó: Instagram/elizabethhurley1

24 óra