LÉLEGZETELÁLLÍTÓ: megérkeztek a képek Ariana Grande-ék esküvőjéről!

Alig több mint egy hete derült ki, Ariana Grande titokban férjhez ment, senki sem hitte, hogy így lesz, de már képek is vannak a nem mindennapi eseményről. 

Szakítások, terrortámadás a koncertjén, és egy közeli barát elvesztáse - Ariana Grande nagyon közel lehetett ahhoz, hogy végleg kicsússzon a lába alól a talaj, és ezt ő maga is elismerte egy interjúban. „Annyira részeg és annyira szomorú voltam, hogy nem emlékszem, hogyan kezdődött az az időszak és hogyan végződött, de arra sem, hogy hogyan lett 10 új dalom” – nyilatkozta az énekesnő a Vogue-nak másfél évvel ezelőtt.

Tavaly aztán szerelembe esett, ma meg már feleség! A titkos esküvőjéről képek érkeztek.

via GIPHY

Tavaly váratlanul érkezett a hír: Ariana Grande újra szerelmes. Ráadásul egy idő után már közös képeket is posztolt a néhány hónapja az eljegyzésük híre robbantotta fel a netet, pár napja pedig egy másik hihetetlen hír, a fiatalok titokban egy saját birtokon házasodtak össze. Állítólag alig huszan lehettek jelen a nagy napon, a paparazziknak pedig esélye sem lett volna képeket csinálni. De nem is kell, megtették helyettük az ünnepeltek!

Ariana Grande álomszép ruhában fogadott hűséget jóképű szerelmének!

Íme a titkos esküvői fotók - nyilvánosságra hozták őket!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra