Két év után újra szakított a magyar sztárpár! - Fotók

Öt évig volt egyedül, majd egy 33 évvel fiatalabb lány oldalán talált rá a boldogság. Úgy, két év után újra véget ért a szerelem. 

Alig két éve MC Hawer és egy képpel jelezte a világnak, megnősül. Pedig akkor még két hete sem volt, hogy a mulatós király bejelentette, egy alig húszéves lánnyal jött össze, Fanninak rögtön egy hivatalos közösségi oldala lett, no meg egy jegygyűrűje is. A pár rendszeresen posztolt közös kalandaikról képeket, és azt sem hallgatták el, amikor szakítottak. Mert ez már nem először fordult elő.

Hawer és Fanni most a Tények kamerája előtt ismerte el, a kapcsolatuk véget ért. "Nagyon kihűlt. Ez a kapcsolat, ez kihűlt" - mondta a mulatós sztár, aki grafikusként kezdett el dolgozni, ez menthette meg attól hogy újra az alkoholba meneküljön. "Nagyon sokszor volt, hogy megfordult a fejemben, hogy most legszívesebben leinnám magam a sárga földig"- mondta. 

"Olyan, mintha lakótársak lennénk. Kerülgetjük egymást, se puszi, se ölelés nincsen köztünk" - mondta Fanni, aki el is sírta magát az interjú alatt!

Íme a megrázó interjú és a pár utolsó képei!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra