TILTAKOZNAK AZ ELŐFIZETŐK! Petíciót indítottak a Netflix új sorozata ellen!

Az ötlet nem tűnik rosszak, a nézők azonban már most tiltakoznak a Hype House ellen.

Már több mint 12 ezren írták alá azt a petíciót, amiben azt követelik, hog ez a sorozat ne kerüljön a képernyőre. Pedig azt nem mondhatjuk, hogy a szereplők nem érdeklik az embereket. Sőt: a Hype House nyolc lakóját több százmillióan követik a közösségi oldalakon. Nem, nem tévedés, tényleg így van. Ők ugyanis influenszerek. Egy Los Angelesi villába költöztették össze a 8 fiatalt, és miközben tartalmakat gyártanak, a kamerákon keresztül megnézhetjük azt is, miként boldogulnak egymással.

És pontosan ez az, amit sok Netflix-előfizető nem akar látni, és főleg nem akar fizetni érte havonta. Nemrég egy petíció indult azért, hogy a "Hype House" ne kerüljön adásba a Netflixen,

"Miért adtok ezeknek a tehetségtelen, unalmas, unoriginális, kiváltságos embereknek műsort? Ezt senki sem akarja!"

A petíciót már közel 12 400-an írták alá (május 4-én 13 órakor). A "Hype House"-ban élő művészkollektíva jelenleg a 18 éves Chase Hudson és a 22 éves Thomas Petrou alapítókból áll. A többi lakótárs között van Alex Warren és Kouvr Annon, Nikita Dragun, modell, Sienna Mae Gomez, a TikTok szépség, Larri Merritt, YouTuber és Jack Wright, a szívtipró.

Persze, a tiltakózóknak az sem tetszik már most, hogy a promók alapján a fiatalok luxuskörülmények közt buliznak, miközben tombol a járvány. Akadnak olyan netes sztárok is, akik már nyilvánosan azt is állították, vannak, akik ezeken a bulikon kapták el a koronavírust, és titokban tartják.

Hogy mit szól a Netflix? Egyáltalán, reagálnak-e? Majd kiderül!

Címlapfotó: Twitter/netflix

24 óra