Megszületett Young G kislánya - aggasztó hírt közölt a rapper! - Fotók

Megszületett a népszerű rapper és modell szerelmének első közös gyereke, a kislánynál azonban betegséget diagnosztizáltak.

Három éve már, hogy Valentin-napon Young G világgá kürtölte, újra szerelmes, azóta bizony okkal érezheti úgy, hogy az élete egy valóságos hullámvasú. A gyönyörű modell, Norina decemberben, egy megható bejegyzésben kürtölte világgá, szülők lesznek. "Viszont egy dolog az utóbbi néhány hónapban elkezdett hiányozni a mi kis életünkből az pedig te voltál édes kicsike babánk!" - zárta akkor a sorait. 

Akkor még sem ő, sem Young G nem gondolta, milyen nehéz hónapok állnak előttük. 

A várandósság alatt azonban Young G szerelménél betegséget diagnosztizáltak. "Norinának van egy tumor a méhében, amit meg kell műteni. Ez a terhesség alatt derült ki, 3-4 hónapos terhes volt. Intenzív osztályon is volt Norina, altatták is. Olyan vérzékeny most szegénykém, a szíve is gyorsabban ver a kelleténél, vizesedik, tehát minden, tényleg minden összejött." - mondta az RTL Reggeliben, majd egy ideje már az is kiderült, Young G is beteg. Évek óta szenvedett, volt, ogy mankóval járt, most kiderült, miután kihúzták egy fogát, a szervezetében gyulladások, méreganaygok halmozódhattak fel. 

Nos, megszületett Young G és Norina gyermeke, de az édesapa szomorú hírt közölt!

Sokan szorítanak most Nekik - megható vallomást tett Béci!

Címlapfotó: Instagram/younggbeci

24 óra