Lecserélte gyereke 11 éves apját a 15 éves influenszer - De van még egy nagy híre! - Fotók

Nem túlzás: világhírű lett az a lány, aki tavaly alig 14 évesen hozta viágra első gyermekét. A párja akkor egy 10 éves kisfiú volt. Történt velük azóta pár dolog...

2020. augusztusában a közösségi oldalára posztolt képeket az alig 14 éves Darja, amelyekkel világgá kürtölte az örömét, megszületett a kislányuk. Addigra jószerivel már az egész világ a nagy bejelentésre várt, hiszen a furcsa pár története addigra körbejárta a bolygót. A lány párja, Ivan ugyanis akkor alig múlt 10 éves, így sokan fel is háborodtak, milyen felelőtlenség így a gyermekvállalás. Akadtak, akik pedig abban kételkedtek, hogy egy ilyen fiatal kisfiúnak lehet gyermeke.

Utóbbiaknak végül igazuk lett... És azóta is vannak fejlemények!

Hosszú hetek teltek el a baba érkezése óta, amikor a büszke anyuka elérkezettnek látta az időt, hogy megossza féltve őrzött titkát. Darja arról írt, hogy egy házibuliban egy 16 éves fiú ejthette teherbe, valószínűleg ő lehet az, akit a rendőrség később őrizetbe is vett emiatt. A pár mindesenetre kitartott egymás mellett, sőt, már akkor leszögezték, idővel újabb babát szeretnének, csak megvárják, míg Ivan kicsit idősebb lesz.

Nos, most váratlan fejleményekről számolhatunk be: az időközben 11-et is betöltő Ivan képei eltüntek az anya oldaláról. És felbukkant egy új "férfi"!

A gyerekek gyerekének egy újabb gyerek az apja! Fotók

Címlapfotó: Instagram/uverdig_iv

24 óra