"EZ MELYIK JOGI EGYETEM?" - Kylie és Kim bikinis képein pusztul a világ - Fotók

Követőkből és dollárból is százmillióik vannak, így náluk egy sima napozás is a megélhetés része. De most alaposan mellélőttek.

A Kardashian-klán körül nem csak akkor történnek dolgok, ha képernyőn van a családi reality-jük, a bulvársajtó szinte megállás nélkül a nyomukban, a közösségi oldalaikon pedig ma már naponta próbálnak meg bedobni valamit, amivel a bulvárlapok címlapjain kötnek ki. Így volt ez a napokban is, igaz, Kylie Jenner feltehetően arra számított, amire ilyenkor általában mindig: szuperlatívuszokban cikkeznek majd az alakjáról, sminkjéről, vagy a fürdőruhájáról. Azaz rengeten pénzt keres majd ismét.

De nem! Furcsa dolgot szúrtak ki a rajongók a képén! Majd Kim kapta a következő maflást!

via GIPHY

Kourtney Kardashian alig egy éve lepte meg a világot az új külsejével, néhány hete pedig megdöbbentő kép került róla a netre. Filterek és photoshop nélkül posztolt róla egy nő, akinek már elege van az egész famíliából. Márpedig a Kardashian-Jenner lányok nem tágítanak, és a jelek szerint ismét a bikinis-napozós képeikkel támadnak. Jönnek az enyhítések a járvány után, begyújtották a rakétákat.

De Kylie után Kim is mellényúlt: olyat szóltak a friss képe alá, hogy eldobod a kanalat...

Kylie leéget, Kim-et porig alázták - napoznak a Kardashianok!

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra