BUMM! És akkor Dwayne Johnson milliárdokat fizetett ezért az új otthonáért! - Fotók

Egy humoristától szerezte meg álmai otthonál Dwayne Johnson, állítólag remek üzletet kötött. Persze, világszínvonalú edzőterem is van benne, így biztos megérte a közel 8 és fél milliárd forintnyi dollárt.

1993-ban épült ez a villa, egy bizonyos Van Halen nevű rocker volt az első tulajdonosa. Az év elején Paul Reiser 30 millió dollárért hirdette egy rövid ideig, Dwayne "The Rock" Johnson pedig most állítólag rendkívül kedvező áron csapott le rá. 27,8 millió dollárt fizetett a több mint 3 és fél hektáros területen fekvő csodáért, amiben hat szoba és 12 fürdőszoba található. A több mint 1600 négyzetméteres ház mellett egy 232 négyzetméteres vendégház is található abirtokon, de ez még mind semmi. 

Elképesztő képek érkeztek Beverly Park-ban fekvő palotáról!

via GIPHY

A Szikla új otthona egy valóságos élménypark. Megtalálható rajta egy szabvány méretű teniszpálya, a házon belül egy baseball-pálya, több tucat olajfa, egy komplett mozi a szintek között pedig liftekkel közlekedhetnek a lakók. Örökség, de Van Halennek köszönhetően egy komplett zenei stúdió is készült a házba, medence pedig nem csak kint, de a házon belül is akad. Nem is akármilyen. És ami sokat nyomhatott még a latban, az a világszínvonalú edzőterem, így a 48 éves hegyomlás egy percre sem macskásodhat el, ha picit el is lustulna.

A ház egy zsákutca végén fekszik, és úgy néz ki, mint egy gyönyörű toszkániai birtok!

Ilyen házat még biztos nem láttál, 8 és fél milliárdot csengetett ki érte A Szikla!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra