FRISS FOTÓ: Hatalmasak már Britney Spears fiai - Fel kell néznie rájuk!

Az utóbbi években a leginkább a mentális állapota és az édesapjával folyó pereskedése miatt került a címlapokra, Britney Spears most nem akármilyen képpel lepte meg a világot.

A közelmúltban a The New York Times nyomozása alapján február 5-én mutatták be a Framing Britney Spears című dokumentumfilmet, ami teljesen más aspektusból közelítette meg a 2008 óta apja gyámsága alatt élő énekesnőt. Világsztárok egész sora szólalt fel Britney mellett, sőt, több nagy produkciós vállalat is jelezte, örömmel forgatnának a világsztár életéről, különösen arról a harcról, amit az apja ellen folytat évek óta a bíróságon, hogy visszaszerezze a jogait és saját maga dönthessen az életéről. A legutolsó fejezet szerint már nem csak a papa, jamie Spears, hanem egy vagyonkezelő cég is döntési jogkörrel bír.

Eközben egy dolog kevesebb nyilvánosságot kapott: Britney két hatalmas kisfiú édesanya! 

via GIPHY

Az énekesnő sokáig élt házasságban a 2000-es években, Kevin Federline-nel, az egyik táncosával jött össze és alapított családot. A kapcsolatuk eszeveszett tempóban bontakozott ki: 2004 áprilisában megismerkedtek, három hónap múlva eljegyzés, újabb három hónap múlva esküvő követte. Egy évvel később meg is született első gyermekük, újabb egy év elteltével pedig már a második. Ugyanebben az évben azonban el is váltak, de a legutolsó információk szerint békében, szeretetben nevelik a srácokat.

Akik azóta bizony az anyjuk fejére nőttek, azaz már magasabbak mint Britney! Hihetetlen kép került elő!

Meglepte a világot Britney képe - ez a két apró férfi az ő két gyermeke!

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra