BUMM: félmeztelenül táncol a szerelmének az 54 éves Halle Berry - Videó

Évek óta egyedül volt a gyönyörű Oscar-díjas színésznő, aki nemrég már az 54-et töltötte. Néhány hónapja lepte meg a világot, amikor megmutatta új szerelmét. Friss videójuk milliókat ejt ámulatba.

Évek óta rendszeresen edz, tavaly augusztusban mégis meglepte a világot, amikor a születésnapját egy apró bugyiban ünnepelte, majd egy bikinis képet is megosztott. Az Oscar-díjas Halle Berry máig a leggyönyörűbb színésznők egyike, és bár a szakmájában szinte páratlan, a szerelemben az elmúlt években nem nagyon volt szerencséje. Háromszor volt házas, két gyermeke van, két külön apától. Hosszú ideig azonban egyedül nevelte őket.

Néhány hónapja azonban meglepte a világot - egy ismert zenész rabolta el a szívét!

via GIPHY

Azóta már mindenki tudja: Halle Berry újra szerelmes. A színésznő tavaly nyáron már posztolt erre utaló jeleket és akkor apró nyomokat is elrejtett a bejegyzéseiben, amelyeknek később csak értelme. Párja egy 50 éves világhírű zenész, akivel a jelek szerint azóta is harmóikus, boldog a kapcsolatuk. Sőt, egyre gyakrabban kerülnek elő róluk közös képek, amiket irigykedve néz a világ. A legfrissebb videót különösen...

Halle Berry félmeztelenül, egy erkélyen táncol a szerelmének! 

Tűzforró videóval szemlélteti a gyönyörű színésznő - nem akármilyen szerelenek a részese!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra