Nyerészkedni akartak, 300 milliót buktak Justin Bieberék - Nyilvánosak a képek!

22 hónapja vették meg a Beverly Hills-i luxusvillájukat, bő egy éve azonban már szabadultak is volna tőle. Október végén aztán új házat vettek, most pedig kiderült, volt otthonukon százmilliókat buktak. És a képek is nyilvánosak!

Az év esküvőjét tartották meg 2019. szeptember 30-án, pár héttel később aztán Justin Bieber egy élő videójában tett meglepő kijelentést. Az egykori tinisztár nem titkolta, sokat köszönhet modell szerelmének, Hailey-nek, hiszen neki köszönhetően számolt le a múltjával és kezdett új életet. Akadt azonban még valami, ami ezekre az időkre emlékeztette, és az történetesen a közös otthonuk volt, amit nem sokkal előtte vásároltak egyébként. Bieber a rajongói kérdésére váratlanul jegyezte meg, hogy ha megfelelő ajánlat érkezik, el is adná a házukat. Tavaly októberben pedig az is kiderült, vettek magukat egy sokkal nagyobbat...

Most befutott a hír: Bieberék sokat buktak az adásvételen, ráadásul nyilvánosak lettek a házról készült képek! Ilyet még nem láttál!

via GIPHY

Tavaly márciusban úgy tűnt, Bieberék szemet vetettek Madonna házára és 10 milliárdot sem sajnáltak volna érte, szeptemberben viszont kiderült, Beverly Park egyik álomotthona lett az övék. Ráadásul 5 milliárd forintot alkudtak, így csaknem féláron jutottak hozzá. Az csak most derült ki, hogy időközben a korábbi otthonuk is gazdára lelt, és bár eddig csak Justin Insta-bejegyzéseiben láthattunk részleteket a házból, az adásvételnek köszönhetően nyilvánosak lettek a képek.

Ráadásul az is kiderült, mindent összevetve százmilliókat bukott rajta az ifjú celebpár!

VÉGRE: nyilvánosak lettek Bieberék villájának képei! Sokat buktak

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra