LEBUKTAK: sztárzenész a Kardashian-lány új szerelme! - Fotók

Bő egy éve robbant a bomba, Kourtney kiszál a családi realityből, mert anyaként teljesedne ki. Most itt az újabb szerep: nem akárkivel randizik.

Kourtney Kardashian a legidősebb lány a világ leghíresebb családjában, így, ha belegondolunk, annyira nem is volt meglepő a döntése, távozik a családi showból. 2019 novemberében a családi reality egyik promójában derült ki, hogy Kim Kardashian csúnyán arcon vágta őt. Ezt követően a közösségi oldalán, egy rajongója bejegyzéséhez kommentben írta oda: lelép. Az akkor 41 éves háromgyerekes anyuka azzal magyarázta döntését, a gyerekeire koncentrálna.

via GIPHY

Kourtney talán a koránál fogva is az egyik legvisszafogottabb lány volt a családban, a botrányok őt általában elkerülték. Most mégis megint róla beszél mindenki: nem akármilyen hírről számolt be az egyik bulvárlapnak egy közeli ismerőse. A Kardashian-lány az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb együttes egyik tagjával jött össze. Régóta ismerik egymást, többször látták már őket együtt, a barátságukból pedig mostanra szerelem lett. Néhány napja saját magukat buktatták le, mindketten Kourtney édesanyjána villájából, a medence partjáról posztoltak.

Ők lehetnek az új sztárpár? Nos, vannak, akik szerint nem illenek össze!

Háromgyermekes anyaként esett szerelembe? Íme Kourtney új párja!

Címlapfotó: Instagram/kourtneykardashian

24 óra