Hódi Pamela elárulta: megvan a második kislányának a neve! - Fotók

November elején derült ki, Hódi Pamela titokban összeházasodott szerelmével, ráadásul babát is várnak. Friss bejegyzése alapján megvan a pici neve.

Körülbelül egy éve, hogy Tóth Bence megkérte Hódi Pamela kezét, néhány nappal később pedig egy nem mindennapi videót is megosztottak a Youtube-on addigi életük legszebb napjáról. Pamelának bekötött szemmel kellett lesétálni a partra, ahol Bence egy gyertyákból és rózsákból kirakott szív közepén kérte meg szerelme kezét. November elején aztán robbant a bomba: kiderült, hogy Pamela és Bence titokban összeházasodott és első közös gyermeküket várják.

Pamela nemrég boldogan osztotta meg a hírt a világgal: hivatalosan is új neve lett! Bár a keresztnevét is sokan rosszul tudják... (A cikk a galéria alatt folytatódik!)

Hivatalosan is új neve van Hódi Pamelának! Fotók

A gyönyörű anyuka nemrég arra kérte a rajongóit, segítsenek nekik a névválasztásban. "Segítsetek, mert nem jutunk dűlőre lány nevek kapcsán. Ötlet valakinek? Hátha írtok olyat amit még nem hallottunk, vagy nem gondoltunk rá és nagyon megtetszik. Köszönjük" - írta december 30-án, most pedig örömmel kürtölte világgá, döntöttek. "Sziasztok, Múltkor írtatok sok sok lány nevet Nekem amit nagyon szépen köszönünk. Képzeljétek megvan a név a kicsinek, de amit választottunk azt senki nem írta. Születéskor eláruljuk" - írta a képéhez Pamela.

Címlapfotó: Instagram/hodipamela_official

24 óra