BRÉKING! Kim Kardashian máris randizik - közös képek is vannak! - Fotók

Ez az év híre lesz, ha nem több csak, mint pletyka. Márpedig megbízható források állítják, közös képek pedig szép számmal vannak.

Január elején robbant a hír: Kim Kardashian és Kanye West válnak. Nem ez volt az első alkalom, amikor a sajtó a szakításukat hozta címlapon, bő két éve egyszer már haza is költözött az édesanyjához a csinos realitysztár, mert képtelen volt már elviselni férje kirohanásait. A jelenlegi helyzet azonban a jelek szerint tényleg komoly: Kim Kardashian sajtóhírek szerint már meg is bízta Laura Wassert, aki egy ismert válóperes ügyvéd. Most egy nem mindennapi hír ad teljesen más színezetet a szakításnak: a People információi szerint a realitysztár máris randizgat. Választottját évek óta jól ismeri, már eddig is sokat segített neki, amiről az egész világ értesült.

Sármos, okos, elismert és sikeres - és ahogy Kim néz rá, az sokat elárul!

via GIPHY

Néhány napja még az volt a téma a rajongók közt, hogy többen kiszúrták, Kim Kardashian már nem is viseli a méretes jegygyűrűjét a kezén, sőt, már decemberben sem volt az ujján, a karácsony képekről pedig a jelek szerint nem véletlenül maradt le Kanye West. Nos, ha a világ jelentős része a neve alapján nem is tudja pontosan, ki az illető, arra már feltehetően többen emlékeznek, amikor az amerikai választási eredmények kihirdetése után ez a bizonyos férfi elsírta magát a kamerák előtt. 

Nos, ő az, aki már tettekkel is segítette Kim-et, hogy jövőre lediplomázhasson és jogász legyen belőle! A képeik árulkodóak!

Ők az új álompár? Kim Kardashian nem akárkivel randizgat!

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra