LEBUKTAK: 12 évvel fiatalabb táncoslány a szexi sorozatsztár új szerelme! - Fotók

Szakításuk után nagykanállal kezdte el falni az életet, hódításait gyakran aranyásónak nevezték a kommentelők. Most felvállalt egy táncoslányt.

16 évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk, de talán soha nem szerepeltek annyit a címlapokon, mint a szakításuk óta: Megan Fox és Brian Austin Green 2019 decemberében az Amazon megmentéséért szervezett gála vendégeként még együtt jelent meg a vörös szőnyegen. Majd tavaly nyáron robbant a bomba, a színésznőt mással látták, azóta pedig az is kiderült, Megan Fox együtt is jár Machine Gun Kellyvel.

A volt férje pedig sorra csalta az ágyába az Insta-modelleket - többször le is bukott!

via GIPHY

Hamar nyilvánvaló lett, Brian Austin Green az Instagramon nézelődik, hogy pótolja a felesége által hagyott űrt. Még akkor is, ha ezt csak egy-egy éjszakára sikerül megoldania. Előbb egy ledér aktivistával bukott le, majd jött az az Insta-modell, aki még pózolni is elkezdtett, amikor felbukkant egy őket leleplezni kívánó paparazzi. Ehhez képest most jelentős fordulat, hogy - bár ismét egy Insta-modellről beszélünk - , Brian Austin Green végre felvállalta szerelmét.

De vajon mit szól ehhez Megan? Meg a közvélemény?! Reméljük, nem egy raanyásó hálózta be ismét.

Megan Fox-tól két évvel idősebb volt férje új szerelme!

Címlapfotó: Instagram/sharnaburgess

24 óra