TÉNYLEG VÉGE! Sztárügyvédet bízott meg, ezért akar válni Kim Kardashian!

Nem ez az első alkalom, hogy felröppent a hír, a friss hírek szerint azonban Kim Kardashian most megbízott egy igazi sztárügyvédet  - ennyi volt, válni akar.

Alig két és fél éve egyszer már elmenekült a családi házból és az édesanyjánál, Kris Jennernél húzta meg magát Kim Kardashian. Akkor azért telt be nála a pohár, mert férje, a korábban pszichiátrián is kezelt Kanye West a Twitteren kezdett ámokfutásba és a jövendőbeli elnökként és marslakóként beszélt saját magáról. "Sokat veszekednek, Kanye pedig magában beszél, üldözési mániája van, hallucinál. Szakemberre lenne szüksége. Folyamatosan azt gondolja, megfigyelik. Legfőképpen akkor, ha egyedül van" - mondta akkor egy hozzájuk közeli forrás.

Most újra a válásuktól hangos a sajtó: kiszivárogtak a részletek!

via GIPHY

Kim Kardashian sajtóhírek szeirnt már meg is bízta Laura Wassert, aki egy ismert válóperes ügyvéd. A pagesix több a családhoz közeli forrásra hivatkozva írja, a válás elkerülhetetlen, már az egyeztetések zajlanak a felek közt. Kanye állítólag egy ideje a wyoming-i luxustanyájukon él, Kim pedig Calabas-ban, csak a négy közös gyermekük miatt találkoznak hosszú ideje. A portál szerint Kim a gyermekei érdekében hozta meg ezt a nehéz döntést.

De az is kiderült, Kanye Westnek is tele a hócipője az egész családdal - egy bennfentes, elmondta, miért!

Íme Kanye indoka - és egy házasság utolsó képei!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra