SZÍVSZORÍTÓ: nem tudták megmenteni, elhunyt a 27 éves fitnesz-influenszer

Karácsony előtt a kórházi ágyáról posztolt, hazamehet az ünnepekre, a családja most lesújtó hírt osztott meg.

Százezrek követték a közösségi oldalán, az egészséges életmód és sport egyik elismert képviselője volt. Sőt, példakép! Alig 23 évesen az élet máris egy kemény próbatétel elé állította, akkor kapta meg a lesújtó diagnózist, petefészekrákja van. Cheyann egy percre sem omlott össze, a homokba se dugta a fejét. A műtétek után megkapta a kezeléseket, majd alig egy ével később már úgy tűnt, le is győzte a kórt. A szervezetében akkor már keresve se találtak beteg sejtet, a rák azonban visszatért.

via GIPHY

A fiatal lány egy percre sem szerette volna eltiktolni a betegségét, a közösségi oldalán ugyanúgy megmutatta, hogyan fogy le, hullik ki a haja, vagy szenved, mint ahogyan az edzős videóit és képeit is megosztotta. Farkasszemet nézett a betegséggel és dokumentálta a küzdelmük minden egyes fázisát. December 23-án ismét a kórházból posztolt, ki tudja, hanyadszor üzent mosolyogva, a hüvelykujját a követőinek mutatva, az ünnepekre valószínű hazamehet.

Édesanyja és szerelme kedden váratlanul borzasztó hírt osztott meg - több mint négy év küzdelem után a 27 éves lány elvesztette a harcot!

Megrázó képekkel dokumentálta a lány élete harcát! A háborúban alulmaradt!

Címlapfotó: Instagram/cheyannshaw

24 óra