FRISS FOTÓK: Ötödáron kelt el Jacko legendás birtoka: így néz ki ma Neverland!

Tizenegy évvel ezelőtt halt meg a Pop Királya, nemrég 30 milliárdért hirdették meg a legendás birtokát. Nem akárki vette most meg, szinte ötödáron.

Milliók emlékeznek Michael Jackson-ra minden évben halálának az évfordulóján, nem volt ez másképp idén sem. A világsztár a halála óta is milliókat keres az örököseinek, gyermekeinek életét folyamatosan követi a sajtó, és továbbra is minden érdekes, ami Jacksonnal kapcsolatos. Tavaly nem csak a rajongói, az egész világ felkapta a fejét, amikor kiderült, a sztár legendás birtokát, Neverland-et eladják. Előbb 100 millió dollárért hirdették meg, majd ezt csökkentették tavaly 30-ra, azaz 9 milliárdra.

Most érkezett a hír: a birtok potom pénzért kelt el - nem akárki vette meg!

via GIPHY

A Wall Street Journal cikke robbantotta most a hírt, az eredeti 100 milliós ár alig ötödéért, 22 millió dollárért, azaz 6 és fél milliárdért adták el most Neverland-et. A vevő egy befektető, Ron Burkle, aki már életében is dolgozott együtt Jackson-al. A birtok Santa Barbara északi részén fekszik 1100 hektáron. Jacko 1987-ben vette a területet, amit egy képzeletbeli szigetről nevezett el. Egy valóságos szabadidő parkká alakította, ahol reggeltől-estig szórakozhattak a gyerekek. Később kétszer is azzal vádolták meg Jacko-t, szexuálisan közeledett is hozzájuk. Tavaly az HBO dokumentumfilmjében ketten is ezt állították, a Jackson örökségét kezelő szervezet 100 millió dollárt követel a csatornától. Az ügyben egy választott bíróság dönt majd.

Neverland-et most drónnal fotózták le - a hidetéshez készült képektől azonban elájulsz!

Lélegzetelállító Jacko legendás otthona! Drónnal repültek felé!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra