Bréking! 11 év után találhatták meg az MTK labdarúgójának holttestét!

Két hónapja bukkantak rá a férfi holttestére, most adott ki közleményt a rendőrség.

Bár a rendőrség pénteki közleményében nem nevezte meg az éldozatot, sajtóhírek szerint a 11 éve eltűntként keresett Katzenbach Imre holttestét találhatták meg október 23-án. "A Budapest,  XVII. kerületi otthonából 2009. szeptember 28-án tűnt el az akkor 45 éves férfi. A rendőrség a kezdetektől gyanította, hogy nem csupán egy eltűnésről van szó, a férfi nem saját elhatározásából tartózkodhat ismeretlen helyen, hanem bűncselekmény áldozatává válhatott." - írják a police.hu-n.

A közlemény szerint tavaly jutottak olyan információk a rendőrség birtokába, hogy a férfi emberölés áldozatává vált. "A nyomozás során sikerült azonosítani a holttest elrejtésének helyét is, így Baranyajenő térségében a nyomozók megtalálták, és azonosították a sértett földi maradványait." - írják, és az is kiderül: a feltételezett elkövető is megvan.

"A KR NNI Életvédelmi Osztályának munkatársai a jelenleg büntetés-végrehajtási intézetben lévő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki" - olvasható a honlapon.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra