VOGUE: Címlapon mutatta meg Heidi Klum, hogy néz ki a 16 éves lánya! - Fotók

A 47 éves világsztár először mutatta meg 16 éves lányát és rögtön a VOGUE címlapján. Mindenkinek leesett az álla.

Az egész világ felkapta a fejét tavaly márciusban, amikor Heidi Klumról paparazzi képek készültek, amint megcsókol egy fiatalembert. Partnere ugyanis a Tokyo Hotel egykori énekese, Tom Kaulitz volt, aki jó tizenhat évvel fiatalabb a világsztárnál. A szerelem kiállta az idő próbáját, sőt, Heidi és Tom össze is házasodtak. A négygyermekes anyuka ismét családot alapított, akivel azóta is boldogan éli az életét.

Hogy a fiatal apuka hogy jön ki a szupermodell 4 gyermekével, arról egyelőre nincsenek hírek. Heidi lánya zonban most mindenütt címlapon pózol!

via GIPHY

Heidi Klum szupermodell, producer, tévésztár, és ammihez nyúl, arannyá válik. Nem mellékesen négy gyönyörű gyermek édesanyja, akiket igyekszik távol tartani a rivadlafénytől. Számos ismert férfi oldalán feltűnt, egy időben a Forma-1-es mogul, Flavio Briatore párja volt, kapcsolatukból született első gyermeke, Helene Klum. Később a popsztár, Seal-lel való házasságából lett három újabb gyermeke, azonban őket is csak akkor lehetett a lapok hasábjain látni, ha paparazzik készítettek róluk felvételeket. Talán ezért is kapta fel a világ most a fejét...

A 16 éves Leni most édesanyjával együtt tűnt fel a Vogue magazin címlapján! 

Íme a "kis" Leni - első címlapja felrobbantotta a világot!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra