SEMMIT NEM TAKAR: falatnyi bikinire vetkőzött a metsző hidegben Kim Kardashian! - Fotók

Sosem láttuk még ilyen apró bikiniben Kim Kardashiant, aki olyan nyaralót bérelt a tetsvéreivel, hogy attól eláll az ember lélegzete. Vagy rögtön trollkodni kezd.

Hogy mennyire sikeresek és gazdagok Kim Kardashianék, arra az elmúlt években csodálkoztunk rá igazán. A sztárpár ugyanis alaposan bevásárolt, ami az új birtokokat illeti: Kanye West és felesége előbb Wyoming-ban vett egyet. A 3000 hektáros területen fekvő álomotthonhoz tavak, hegyek, dombok is tartoznak, és 14 millió dollárt, azaz több, mint 4 milliárdot fizettek érte. Nem sokkal később ugyanannyiért egy másik farmot is megvettek a környéken.

De most csak egy nyaralásról és nem mindennapi bikiniről szólnak a hírek!

via GIPHY

A Kardashian-lányok a Tahoe-tóhoz utaztak, hogy kiruccanjanak egy picit, és egy 15 hektáros birtokon egy 1500 négyzetméteres rönkházat béreltek ki, napi 2 millió forintért. Természetesen ez az összeg zsebpénz a lányoknak, cserébe pedig medence, jakuzzi, bár, szauna, mozi és pazar kilátás is jár. Kylie, Kendall, Khloe, Kim és Kourtney is utazott, valamint a Jenner-lányok anyja, Kris. A csajok meg mindent bevetettek, hogy a kikapcsolódáson nem akármilyen képeket készítsenek.

Kim egy olyan apró bikiniben posztolt, amilyenben még soha! Miközben a többiek a hidegben cidriztek!

Kim képes megfázni egy ütős szelfiért - nem mindennapi házat bérelt ezért!

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra