BORZASZTÓ: öngyilkos lett a fiatal sorozatsztár, ezért az édesanyja, Melinda is! - Fotók

Augusztusban lett öngyilkos a 23 éves lány, aki a Netflix sorozatában vallott arról, gyerekkorában megerőszakolták. Az édesanyja nem tudta feldolgozni az elvesztését...

Négy évvel ezelőtt készült egy dokumentumfilm-sorozat a Netflix-re, amelyben az erőszakos szexuális bűncselekményeket boncolgatták. Az Audrie és Daisy címen futó alkotás egyik főszereplője volt a fiatal lány, Daisy Coleman, akit alig 15 évesen, egy házibuliban erőszakoltak meg. Története azért is kavarta fel a világot, mert az ügyében soha senkit nem ítéltek el. A lány azonban képtelen volt feldolgozni a múltat, idén augusztusban pedig öngyilkos lett és meghalt.

Most újabb tragikus hír érkezett!

via GIPHY

A lány édesanyja, Melinda Coleman 2009-ben vesztette el a férjét, majd 2018-ban elhunyt Daisy öccse is. A lány és édesanyja a szexuális erősza áldozatainak megsegítésére alapítvány is létrehozott, és próbáltak segíteni azokon, akik hasonló traumán estek át. Daisy-t azonban augusztusban legyőzték a démonjai és önként vetett véget az életének. Az alapítvány a közösségi oldalán ma megrázó hírt közölt.

A lány édesanyját december 6-án, vasárnap holtan találták az otthonában!

Hátborzongató, hogy miért kellett ennek így lennie!

Címlapfotó: Instagrfam/youngcattattoos

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

24 óra