Radics Gigi megmutatta: "Igen, maradt rajtam jó pár fölösleges kiló"

Nincs még két hónapja, hogy Radics Gigi anya lett, most egy megindító bejegyzésben mutatta meg feesleges kilóit az énekesnő.

Mintha tegnap lett volna: Radics Gigi bejelentette, hogy szerelmes, majd azt is, hogy jön a baba. Azóta alig több mint fél év telt csak el, és a Megasztár nyertese máris édesanyának mondhatja magát. A csöppség 2750 grammal és 53 centiméterrel jött világra császármetszéssel. A baba és az édesanyja is jól van, egészséges, pedig egy váratlan fejlemény alaposan ráijesztett a családra szombat este…" - írta meg a Story október elején. 

Gigi most nem mindennapi bejegyzésben állt ki az anyák mellett és megmutatta szülés utáni alakját!

Gigi most nem mindennapi fotóval és szavakkal szólt az anyukákhoz - sorai felrobbantották a világhálót, kendőzetlen őszinteséggel mutatta meg a kismamák életét és átalakulását. "Tudom, hogy nagyon sok kismama aggódik azon vajon, hogyan változtatja meg a szülés a testünket? Természetesen bennem is felmerült a kérdés korábban, aki azt mondja ő nem gondolt erre az szerintem füllent. Olyan változásokon megy keresztül egy női test ilyenkor,hogy az valami elképesztő, hiszen mégiscsak bennünk fejlődik az a kis élet. Én őszintén szólva nem figyeltem a terhességem alatt, hogy csakis “jó” dolgokat egyek bevallom nem is tudtam kontrollálni magam mert túlságosan kívánós voltam, plusz előtte egy évig kőkemény diétát tartottam és sajnos azokat az ételeket kívántam,amiket a diétám alatt nem ehettem meg." - kezdi sorait, majd meglepő beismerést tesz.

"Igen, maradt rajtam jó pár fölösleges kiló, de ezek a legszebb plusz kilók" - írja a nem mindennapi kép alatt Gigi!

Így néz ki 6 héttel a szülés után Radics Gigi!

Címlapfotó: Instagram/gigiradics

24 óra