LÚZER: Katie Price új párját sajnálja a világ - a tolókocsis modell strandra vágyott!

Nyáron a lábait törte és kiderült, foga sincs, úgy tűnik, egy kicsit sem zavarja, hogy járni sem tud, járvány idején vitette magát a strandra.

A brit kebelcsoda élete egy kész valósásgshow, nem csoda, hogy ő maga is Youtube-csatornát indított, hátha pénzt is keres majd vele. A Playboy egykori címlaplányára néhány hónaja talált rá a szerelem, de lovagját kemény megpróbáltatások elé állítja az élet. Első közös nyaralásukon a modell mindkét lábát eltörte, egy időben az is felmerült, el is veszítheti a lábait. Katiet ez egy kicsit sem zavarja, mert bár tolókocsiban él jelenleg, ha nyaralni szeretne, nyaralnia kell.

Persze, ennek a terheit a szerelmének kell viselni!

via GIPHY

Katie még mindig csak 42 éves, de úgy jár plasztikáztatni, mint mások fodrászhoz. Valószínűleg neki is furcsa lehetett, hogy augusztusban nem azért kellett műtőasztalra feküdnie, hogy megszépüljön. A török nyaralásukon egy ugrásnál mindkét lábát eltörte, de ez egy picit sem zavarja látszólag. A Maldív-szigetekre vágyott, így az új udvarójának nem maradt más választása, összeszedte minden erejét. 

A tolókocsival strandra igyekvő Katie Price-ról készült sorozatnál nehéz keményebbet alkotnia paparazzinak!

Híres modell szerelmének lenni nagy kihívás! Fizikailag, lelkileg egyaránt!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra