Cameron Diazék 4 és fél milliárdos luxus parasztházától dobsz egy hátast! - Fotók

Sokakat meglepett, amikor kiderült, négy éve nyugdíjazta magát, azóta nagyon ritkán mutatkozik nyilvánosan Cameron Diaz. Nemrég anya lett, most pedig az otthonuk repítette őket címlapra.

Hat éve nem forgatott mozifilmet, a közösségi oldalára csak az elmúlt hetekben kezdett el rendszeresen posztolni, pedig már majdnem a feledés homályába merült az is, hogy legyáltalán étezik. Cameron Diaz a '90-es évek közepétől a 2010-es évek közepéig ünnepelt sztár volt, milliók rajongtak érte, a mindig vidám és vicces karakteréért, és a nőért, akit a filmvásznon és a magánéletben megtestesített.  Hogy milyen nő is valójában? Arról sokkal többet mesélhetne Justin Timberlake, Jared Leto, Carlos De La Torre, Matt Dillon, vagy éppen az a Benji Madden, akivel több mint négy éve fogadtak örök hűséget egymásnak. Az elmúlt években egyszer került a címlapokra, amikor arról kezdtek beszélni, nyugdíjba vonult. Egy beszélgetős műsorban kvázi meg is erősítette ezt: semmit nem csinál.

via GIPHY

Aztán januárban éedobta az atombombát Cameron Diaz: a gyönyörű színésznő az Instagramján, egy terjedelmes posztban jelentette be, megszületett a kislányuk. Nem csoda, hogy az egész világ értetlenül állt a történtek előtt, hiszen - bár a színésznő a közösségi oldalát akkor már évek óta hanyagolta - hetekkel korábban több paparazzi sorozat készült róla, és nyoma sem volt annak, hogy kisbabát várna. "Boldog új esztendőt kíván a Madden-család! Boldogok, áldottak és hálásak vagyunk, hogy azzal kezdhetjük az új évtizedet, hogy bejelentjük, megszületett kislányunk, Raddix Madden."  - írta akkor a 48 éve színésznő. 

Most ismét a címlapokon! De nem csak ő, az egész családja - milliárdokat fizettek egy nem mindennapi ingatlanért! A nők a zuhanyzóért és gardróbért őrülnek meg!

Felismered a nyugdíjas színésznőt? A házát sosem felejted majd el!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra