FOTÓK: zsebből kifizettek 2 milliárdot a kisgyermekes Katy Perryék - Új életet kezdenek!

Alig két hónapja született meg Katy Perryék első gyermeke, a szttárpár most váratlanul elhagyta az otthonát. Kétmilliárddal lettek rövidebbek.

Egy videóklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, majd egy újabb videóklipben mutatta meg magát kismamaként meztelenül is Katy Perry. A gyönyörű énekesnőről az elmúlt hetekben számos gyönyörű kismama-fotó készült, majd augusztusban jött a hatalmas örömhír és az első kép: megszületett a kislánya. A világ legboldogabb emberének kellene lennie, de napra pontosan két hete kiderült, 2 és fél milliárdért meghirdették az állomotthonukat. Vajon mi történetett? Egy pár hónapos babával miért most találják ki, hogy költözni szeretnének?

Nos, ez máig nem derült ki, de most nem mindennapi képek érkeztek!

via GIPHY

Két hete kezdtek el aggódni a rajongóik is: 8 millió dollárért, azaz két és fél milliárdért bukkant fel az eladó ingatlanok között Katy Perry és Orlando Bloom álomotthona. A Beverly Hills-i ingatlan egy zsákutcában található, 4 szoba és 4,5 fürdőszoba található benne, és 410 négyzetméter a lakóterülete. Minden ideális egy kisgyermekes családnak, a pár mégis meg akart válni tőle. Sokan már attól tartottak, a kapcsolatuk ment tönkre - különben miért a gyermek születése után költöznének együtt máshová?

Bár egyikőjük sem reagált a hírre, most itt az újabb: 2 milliárd forintjuk bánja, de látszólag nem akármire ment ez az összeg.

Egyik álomból a másikba - ide költözik Katy Perry és családja!

Címlapfotó: Instagram/katyperry

24 óra