Falatnyi topban ment Johnny Depp lánya a Chanel-showra - az anyja leharcoltan! - Fotók

Johnny Depp a nyáron 57 éves lett, egyik legnagyobb sikere valószínűleg a gyönyörű lánya, a 21 éves Lily. Ő és édesanyja egy divatbemutatón jelentek meg, Vanessa Paradis-t fel se ismertük. 

Ha csak az 1980-as évektől számba veszük azokat a nőket, akikkel Johnny Depp vállaltan élt kapcsolatban, is tekintélyes névsort kapunk: Lori Anne Alison, sminkest, Sherilyn Fenn, színésznő, Jennifer Grey, színésznő, Winona Ryder, színésznő, Kate Moss, topmodell, majd 1998-tól Vanessa Paradis, modell-énekesnő-színésznő, akivel 2008-ban össze is házasodott. Szerelmük gyümölcse már 21 éves, ő és anyja a napokban a Chanel divatbemutatóján jelent meg. Felemás lett a fogadtatás.

Vanessa Paradis-tól két gyermeke született a színésznek, elsőként Lily-Rose Melody , nem csoda, hogy legutóbb a Chanel divatbemutatójára is meghívót kapott. Csak úgy, mint anyja, aki a 90-es években egy élő szexszimbólum volt. Nos, mindez tényleg a múltidő, mert bár Vanessa Paradis tekintete és vonásai semmit nem változtak, alig 47 évesen a rajongók szerint lehetne jobb formában is.

Lily-Rose azonban mindenkit lenyűgözött: bár a maszkjától szinte egy percre sem vált meg, falatnyi felsőjében ellopta a showt!

Depp lánya ellopta a showt, Vanessa Paradist sokan fel se ismerték!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra