Hogy mi? Exe összeköltözött Naya Rivera 25 éves húgával! - Fotók

Alig három hónap telt el azóta, hogy Naya Rivera holttestét megtalálták a Piru-tóban, most megdöbbentő hír derült ki: Naya exe és húga is vigasztalást keresett azóta, úgy tűnik, megtalálták...

Máig nehéz feldolgozni: Naya Rivera július 8-án csónakot bérelt és kihajózott a kisfiával a kaliforniai Piru-tavon, úszni mentek, ahonnan azonban csak a négyéves Josey tért vissza. Édesanyját, a Glee sztárját napokon át nagy erőkkel keresték a hatóságok, de csak a holttestét találták meg. Azóta pedig az is kiderült, Naya az ominózus napon még négyéves fiát ki tudta tolni a csónakra a vízből, ő azonban örökre elmerült a habokban.

Naya rajongói most nagyon megdöbbentek a friss hírek hallatán: a színésznő exe és húga összeköltözött.

via GIPHY

A 37 éves Ryan Dorsey már évek óta külön élt a színésznőtől, a tragédia azonban nagyon megviselte őt is. A Naya halála előtt napon ugyanis együtt is kint voltak a tónál és meg is mártóztak benne. Ryan Dorsey azóta egyedül neveli közös gyermeküket, az ötéves Josey-t mára azonban sokkal nagyobb család veszi körül mint korábban bármikor, a DailyMail híre szerint ugyanis Naya 25 éves húga beköltözött hozzájuk a San Fenando Valley-ban lévő otthonukba.

Egy szemtanú részletesen beszámolt az összeköltözés körülményeiről - azóta is gyakran látja együtt őket!

Közös képek is vannak: Naya 25 éves húga gyönyörű nő

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra