FRISS: kiszivárgott Naya Rivera toxikológiai vizsgálatának eredménye - Fotók

Alig két hónapja, hogy kiderült, Naya Rivera élettelen testét találták meg a Piru-tóban, most újabb hír rázza meg a világot. Különösképp a színésznő rajongóit.

Naya Rivera július közepén csónakot bérelt és kihajózott a kisfiával a kaliforniai Piru-tavon, úszni mentek, ahonnan azonban csak a négyéves Josey tért vissza. Édesanyját, a Glee sztárját napokon át nagy erőkkel keresték a hatóságok, hiába. A 33 éves világsztár holttestét elig egy héttel később találták meg. Az akkori hírek szerint az is kiderült, Naya az ominózus napon még négyéves fiát ki tudta tolni a csónakra a vízből, ő azonban örökre elmerült a habokban.

Most újabb hírek kavarják fel az állóvizet a tragédia körül!

via GIPHY

Most váratlanul újabb információk láttak napvilágot Naya Rivera halála kapcsán. Pontosabban a színésznőről magáról, és a szakrtő szerint mindezek is felelősek lehetnek a sztár haláláért. "Egy orvosszakértő friss jelentése szerint a színész komoly migrénnel küzdött, ami korábban is sokszor megkeserítette az életét, gyakran hányt is a fejfájás okozta szédülés miatt." - írja a Joy.hu. Naya szervezetében ráadásul amfetamint és diazepámot mutattak ki, vagyis szedett valamilyen szorongásoldó, nyugattó gyógyszert, valamint némi alkoholt is fogyasztott.

A tragédiát azóta sem tudta a vilg feldolgozni - pláne ezek után, a fentiek fényében!

A rajongókat is megdöbbentették a friss hírek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra