Óriási meglepetések! Ők a Dancing with the Stars versenyzői! - Fotók

Lerántotta a leplet új showműsora szereplőiről a TV2! Hihetetlen, de igaz: a versenyzők közt egy igazi világsztár is színpadra áll.

Hamarosan a TV2-n debütál a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada. A monumentális táncos showműsor eddig több, mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, licenszét már 58 ország vásárolta meg. Népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik évadot tűzték képernyőre. A TV2 a Sztárban sztár vasárnap esti showja után bejelentette a műsor szereplőit, és az is kiderült, a műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesz. De nem ez az egyetlen meglepetés. 

A TV2 lenyűgöző produkciójának szereplői közt táncparkettre lép egy igazi viágsztár is...

Íme a Dancing with the Stars versenyző párosai!

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Lékai-Kiss Ramóna csatlakozott a TV2 műsorvezetői csapatához, így már kétségkívül a TV2 Csoport rendelkezik a legértékesebb műsorvezetőkkel, akik évről-évre uralják a legkülönfélébb szakami listákat. A héten a Televíziós Újságírók Díjátadóján a szakmai zsűri a legjobb női műsorvezetőnek Ördög Nórát, míg Till Attilát a legjobb férfi műsorvezetőnek ítélte” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A táncospárokra az élő show alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat. A versenyzőknek azonban nemcsak a képernyő előtt ülőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is.

Címlapfotó: TV2

24 óra