Nagy bajban Matthew Perry - újabb nyugtalanító hír érkezett - Fotók

Matthew Perry mélyrepülése hetek óta téma a világon, most újabb nyugtalanító hír érkezett...

Matthew Perry idén tölti majd be az 51-et, de összetenné a kezét, ha annyinak nézne ki. A Jóbarátok sztárja számos elvonokúrán van túl, sajnos egyik sem volt sikeres, nemrég pedig egy szakítás miatt került padlóra. Az utóbbi hetekben többször is megdöbbentő képeket készítettek róla, ami alapján a rajongók nem csak érte, azért is aggódnak, vajon visszatérhet-e majd a filmvászonra. A Jóbarátok készítői ugyanis néhány hónapja nagy bejelentést tettek: visszatérnek!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Alig néhány hete robbant a hír, a színész eladásra kínálta az otthontá, amit a saját ötlete és tervei alapján építettek. Ráadásul 35 helyett már 27 millió dollárért is odaadná, azaz 2 és fél milliárdról is lemondana, csak vigyék el. A pletykák szerint a színész bevételei jelentősen csökkentek, a hirdetők kerüik, forgatni jelen állapotában valószínűleg képtelen. De valamiért nagyon kell neki a pénz, amiről egy újabb hír tanúskodik: másik, malibui otthona is megjelent az eladó ingatlanok listáján.

Valószínűleg jelentős kedvezménnyel meg lehet kaparintani. Matthew Perry friss képei pedig sajnos elszomorítóak - őszintén kívánjuk, győzze le a démonjait!

Egy élő roncs lett Matthew Perry - mindenét pénzzé tenné! Fotók

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra