Viszlát, Los Angeles! Meghan és Harry ebbe a 4 milliárdos palotába költözik - Fotók

Ne tartott soká a Hollywood-i kaland! Meghan és Harry elhagyja Los Angelest, és már az is megvan, hol kezdenek új életet.

Ember legyen a talpán, aki ezt tudja követni: április 1-én hivatalosan is kiléptek a királyi családból, majd Kanadában béreltek eg hatalmas birtokot. Ezt követően több házat is meg akartak venni, mire egy Los Angelesi villa mellett tették le a voksukat. Meghan és Harry milliókat ölt bele, hogy a saját ízlésüknek megfelelően alakítság át az ingatlant, sőt, egy hatalmas fekete lepellel próbálták meg elrejteni magukat a kíváncsiskodók és a paparazzik elől. A jelek szerint hiába - a család költözik.

via GIPHY

Néhány napja röbbent fel a hír, hogy Meghan és Harry elhagyja Los Angelest. Megelégelték a nyüzsgést és azt, hogy bármit tesznek, mindig szem előtt vannak, nyomukban paparazzik lihegnek. Maradnak Kaliforniában, Santa Barbara lesz az új székhelyük. Az otthonuk pedig nem akármilyen: játékterem, tó, mozi, borospince, medence, játszótér,... és minden, mi szem-szájnak ingere. Alig több, mint 4 milliárdot fizettek érte és ismerve a sztűrok otthonait azt kell mondjuk, ez most nagyon megérte.

Nem mindennapi képeket szereztünk, a kis Archie szobáját azonban át kell alaktíani egy picit! Pedig királyi!

Ilyen házat még nem nagyon láttál! De mi sem!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra