Új álompár? Nem akárkivel sütkérezett a tengerparton Bradley Cooper! - Fotók

Több mint egy éve már, hogy kiderült, Bradley Cooper szingli, azóta számos pletyka kelt szárnyra, ki lehet az új párja. Most nem. Most képek vannak. 

A népszerű színész szerelme, Irina Shayk tavaly júniusban nagy bőröndökkel távozott a közös otthonukból, amit paparazzik is megörökítettek. A modellnél betelt a pohár, akkori hírek szerint már nagyon sokat veszekedtek Bradley-vel, de rátett az egészre a Csillag születik című film sikere és az is, hogy párját a sajtó és a világ már össze is boronálta Lady Gaga-val. Azóta mindkettőjükről szárnyra keltek már hírek, hogy újra boldogok, a nagy nyilvánosság előtt azonban egyikőjük sem vállalta fel állítólagos kapcsolatát.

Most Bradley-ről nem akárkivel készültek közös képek - a tengerparton strandolva...

via GIPHY

Néhány napja egy pletykacunami söpör végig Hollywood-on. Azóta, amióta Bradley Coopert ismét egy nő társaságában kapták le paparazzik. Ráadásul a jóképű és szingli színész egy szintén sikeres és ismert színésznő társaságában, a tengerparton múlatta az időt. Egy olyan szintén kisgyermekes nővel, aki válása után egy másik férfi oldalán volt boldog. Eddig. Mert hogy szakítottak...

De nézzük a képeket, ami miatt most máris újabb álompárról beszél a világ!

Íme a leleplező sorozat - meghitt pillanatokat örökített meg...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra