Láttad már a 15 éves Dwayne Johnsont öcsibajusszal? Besírsz! - Fotók

Az ő története tényleg egy Hollywood-i siker, önmagát és karakterét is felépítette - a gyerekkori fotóin azonban pusztulunk.

A világ egyik legnagyobb sztárja, ám amilyen közvetlen, családját úgy védi a kíváncsi szemek elől. Olykor csemetéit megmutatja a világnak, azonban barátnőjét féltve őrizte, és legfeljebb kivételes eseményeken jelentek meg együtt. Éppen ezért sokak számára egy évvel ezelőttig nagy rejtély volt, vajon ki lehet Dwayne Johnson párja, és három gyermekének édesanyja. Ő pedig nem más, mint Lauren Hashian, akivel a sztár már 14 éve alkot egy párt, tavaly pedig oltár elé is kísérte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Testépítő, rapper, pankrátor, motivációs tréner, majd az egyik legkeresettebb amerikai filmcsillag. Dwayne Johnson hihetetlen magasságokig jutott kitartásának, tudatosságának és akaraterejének köszönhetően - gyakorlatilag, ha ma valamit el akar adni az ember és biztosra megy, első körben benne kell, hogy gondolkozzon. A életéről szinte mindent tudni, nap mint nap tesz közzé magáról képeket, és ad hírül minden olyan információt karrierjével kapcsolatban, ami a rajongók számára fontos lehet. A múljtáról egy jó ideje nem nagyon posztol...

De nem volt ez mindig így: előszedtük A Szikla gyerekori képeit! Besírunk rajtuk!

Íme A Szikla gyerekkori képei - belepusztulsz!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra