Erre a bombázóra cserélték Miley Cyrust? Ide költözik a botrányhős - Fotók

Egy fiatal, jóképű sztár oldalán talált rá a boldogság a válása után, Miley Cyrus párját most egy fiatal nővel fotózták le. Miley pedig nem akármilyen házat vett gyorsan. Vajon véletlen?

Az egész világ megdöbbent, amikor tavaly váratlanul jött a hír, nyolc hónappal az esküvője után szakított Miley Cyrus és Liam Hemsworth. Az énekesnő ezt követően egy barátnőjével, Kaitlynn Carter-rel jött össze, körbebulizták a világot. Majd tavaly októberben robbant a bomba: az alig 22 éves ausztrál énekes, Cody Simpson Miley új párja. Ők ezt azóta sem titkolták, sőt, a járvány alatt is gyakran készültek róluk közös képek. Három hete azonban egy sem.

via GIPHY

Június közepén egy stúdió előtt látták őket utoljára együtt, a közösségi oldalaikon három hete volt utoljára közös, de eltűnő posztjuk. Szakítottak volna? A jelek szerint minden jel erre utal, hiszen néhány hete Miley 1, 3 milliárd forintnyi dollárért vett egy nem akármilyen villát. Persze, kezdhetnének együtt is itt új életet, de egy másik sorozat most teljesen új színezetet ad az ügynek.

Miley szerelmét egy fekete nővel fotózták le - nem igazán hasonlít az énekesnőre!

Hihetetlen képek kerültek elő a szerelmi fészekről!

Címlapfotó: Instagram/mileycyrus

24 óra