30 milliárdért eladó Napomi Campbell futurisztikus otthona - igen, ez létezik! - Fotók

Túl az ötvenen a világ egyik leghíreseb szupermodellje, a volt párjától kapott otthona 30 milliárdért keresi gazdáját. Űrbéli.

A 90-es években ismerte meg a nevét a világ, Naomi Campbell pedig a legendés szupermodellek egyike lett. Nehéz elhinni máig, hogy azóta az ötvenen is túl van, valahányszor megjelenik a vörös szőnyegen, csodájára jár a világ a szépségének. Alakja és arca szinte semmit nem változott az elmúlt 30 évben. Arra azonban már csak kevesen emlékszenek, hogy öt éven át egy orosz milliárdos volt a párja, akitől nem akármilyen házat kapott egy orosz erőd közepén.

via GIPHY

Vladislav Doronin a legenda szerint egy rendezvényen egy szalvétára rajzolta eg ceruzával azt a futurisztikus álomházat, amelyet az ígéretéhez hűen végül meg is épített Naominak. Már a látványtervek alapján is nehéz elképzelni, hogy ebben az épületben élni lehet. Igaz, bent egyelőre nem sokan fordulhattak meg. A pár 2013-ban szakított, tavaly az év végén pedig meghirdették a házat.

30 milliárdért bárki beköltözhet, ami biztos, ilyen háza senki másnak nem lesz a világon. Legalábbis az űrkorszak beköszöntéig.

30 milliárd, egy erdő közepén áll, és olyan, mint egy űrbázis!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra