Aggódnak a rajongók: Britney Spears teste tele van fehér tetkókkal! - Fotók

Ez az állapot már állandó: Britney Spearsért egyre többen aggódnak, nem csak a rajongók. Most furcsa tetkóival verte ki a biztosítékot.

Még mindig nincs vége: Britney Spears a jelek szerint tovább folytatja mlyrepülését. Alig két hete a TWN az elsők közt írta meg, az egyik ruhája szúrt szemet a rajongóinak, akik egy "Mentsük meg Britney-t!" akciót is megpróbáltak életre hívni, mert érzésük szerint az énekesnő körül megint viharfelhők gyülekeztek. Akkor azt is követelték tőle, jelentkezzen be élő videóban, hogy minden kétséget kizáróan meggyőződjenek róla, jól van. S hogy miért? Britney körülbeül három hét alatt szinte rendszeresen ugyanabban a ruhában posztolt képet. Vagy helyette valaki?

Most ismét ezrek csatlakoztak az aggódók népes táborához!

via GIPHY

Egy időben az edzős videóival kergette őrületbe a világot, még azt is kitette, amikor egy táncos előadása során otthon a lábát törte. Majd legutóbb jött a különös ruha, három héten át. Azóta pedig a jelek szerint spirituális irányban indult el, bár ez továbbra sem nyugtat meg senkit. Mert bár hiába vannak már több ezren az érte aggódok, Britney mintha meg sem hallaná a rajongók kétségbeesett kéréseit. A friss képei közé került fel egy különleges is:

Britney bikiniben, fehér tetkókkal a testén pózol! Sápadt, a haja is lenőtt...

Íme az újabb aggodalomra okot adó posztok és a fura tetkó!

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra