Válik a magyar szépségkirálynő és sztárfocista férje - Fotók

"Hol is kezdjem...Külön folytatjuk..." - közölte a volt szépségkirálynő a közösségi oldalán. Egy újabb sztárpár kapcsolata ért véget.

Hat hónapja született meg a második gyermekük, megrázó bejelentést tett a magyar szépségkirálynő. Katona Gitta 2014-ben jelentkezett a Magyarország Szépe - Miss World Hungary versenyre, ahol őt választották meg az első udvarhölgynek. A 29 éves szépség ezt követően esett szerelembe, majd életet adott kislányának, Miának, három éve pedig férjhez ment a válogatott focistához, Futács Márkóhoz. A sztárpár második gyermeke idén érkezett meg, így mindenki meglepett Gitta bejelentése.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gitta Katona (@gittafutacs) által megosztott bejegyzés,

A főállású anyuka és gasztroblogger a közösségi oldalán jelentette be a hírt, külön folytatják. És utalt arra is, a kapcsolatuk a párja miatt kerülhetett válságba. „Hol is kezdjem. Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres az talál. Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden. Vagyis azt hittem… Nem tudom, hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció” – írta az Instagramján az édesanya.

Gitta bejegyzésében kendőzetlenül vallott arról, mit érez! 

"Nincsen bennem düh, sem harag,..."

Címlapfotó: Instagram/gittafutacs

24 óra