Hihetetlen! Tíz számjegyű összeget fizetett Ronaldo ezért a luxusjárműért! - Fotók

Alig egy éve, hogy a világ legdrágább autóját megvette, majd néhány hónapja egy újabbat. Cristiano Ronaldo ismét a pénztárcájába nyúlt. 

Bő egy évvel ezelőtt a spanyol sportújság, a Marca írta meg, a Juventus csillaga meglepte magát a világ legdrágább autójával. Cristiano Ronaldo akkor egy Bugatti La Voiture Noire-t vett magának, amiért 11 millió eurót, azaz közel 3 és fél milliárd forintot fizetett. Az autót egy éve a Genfi Motor Show-n mutatták be a világnak: a kocsiban egy 8 literes motor dolgozik, és legalább 1500 lóerős a szakemberek szerint. Majd jött az újabb kocsi: márciusban 9,5 millió eurót, azaz több mint 3 milliárdot fizetett ki egy Bugatti Centodieci modellért. A kocsi 2 és fél másodperc alatt gyorsul 100 Km/h-ra, és 1600 lóerős.

Az autógyűjteménye jelenleg így fest - de annyit elárulunk, most nem kocsiért adott ki pénzt! Lent folytatjuk...

Íme Ronaldo autócsodái!

Úgy tűnik, a Juventus csillaga nem tud nemet mondani, ami csodajárműveket illeti. Az elmúlt hetekben már számos fotó felbukkant az ő és szerelme oldalán is, amelyen egy hajón látható. Most kiderült az is, egy 27 méteres jachtról van szó, ami másfél milliárdba kerül, és minden luxussal fel van szerelve. Panorámaüveg, luxuskonyha, hálószobák, szauna, - felsorolni is nehéz, mi minden van benne, és nem is kell már, hiszen:

Előkerült egy videó Ronaldoék luxusjachtjáról! Leesett az állunk!

Íme az újabb szerzemény - másfél milliárd forintba került!

Címlapfotó: Instagram/Cristiano

24 óra