Barbara az első magyar élő Barbie baba! Képeken az átalakulása!

A világsajtó négy éve követi az életét, a Budapesten élő Barbarát most fedezi fel magának az ország. Egy élő plasztikbaba.

Huszonkét éves, a közösségi oldalakon nem nagyon van nyoma, külföldön meg évek óta ismerik már. Sipos Barbara, azaz Luna mára már egy élő Barbie-ként éli az életét, képeit pedig ügynökségek kínálják a sajtónak világszerte. A lány eddig körülbelül 30 millió forintot költött a külsejére, amit a volt férje finanszírozott. Állítólag volt már recepciós is, de a férfiak folyton körülötte lebzseltek, így feladta a civil életet - webes modellként dolgozik.

via GIPHY

A Blikk híre szerint "kislányként nagyon szeretett Barbie babákkal játszani, aztán beleszeretett a műanyag játékfigura kinézetébe. Arról álmodozott, hogy kedvenc játékára hasonlít majd. 17 évesen végeztette el magán az első szépészeti beavatkozást, egy mellnagyobbítást, azóta pedig 10 műtéten esett át." Korábban sem látta magát csúnyának, csak épp azt érezte, a tökéleteshez még kellene egy pici.

A magyar élő Barbie több mellműtéten van túl, az állkapcsát, homlokát is műtötték, és természetesen az ajkai is fel vannak töltve.

Íme Luna átalaulása és a budapesti élő Barbie ma!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra