Kerti sütő a medence közepén, Ferrari a nappaliban - 16 milliárd volt Lebron James háza! - Fotók

Hollywood Hills

Kerti sütő a medence közepén, Ferrari a nappaliban - 16 milliárd volt Lebron James háza! - Fotók

35 éves már, így pályája végéhez közeledik, a profik között azonban még mindig kimagasló a teljesítménye. Pénzcsinálásban meg Michael Jordant is körözi - az otthona is elárulja mindezt.

Hatszoros NBA-bajnok a történelem legjobb kosárlabdázója, Michael Jordan, akihez az elmúlt évtizedekben Kobe Bryant-en kívül a leggakrabban Lebron James-t hasonlítottak. Utóbbi már 35 éves és jelenleg a Los Angeles Lakers színeiben tervezi, hogy újabb bajnoki címeket szerez, hiszen neki egyelőre csak három van belőle. A pénzzel azonban más a helyzet. Ő lehet az első ugyanis, aki még aktív sportolói pályája során dollármilliárdos lesz.

via GIPHY

A 100 millió forintot is meghaladja Lebron James fizetése, - és most kapaszkodjatok meg! - naponta. Hihetetlen összeg, amivel a kosaras Cristiano Ronaldoval harcol az elsőségért. Az aktív játékosok közül messze ő a leggazdagabb, de Michael Jordan vagyona is "alig" csak az ötszöröse az övének, neki közel 2 milliárdja van, dollárban. Ha ezt nézzük, akkor egy bő félévi fizetéséből vette meg új otthonát Hollywood Hills-ben, természetesen örök panorámával és olyan építészeti megoldásokkal fűszerezve, amitől leesik az állunk.

Lebron James otthona minden más álomotthon elhomályosít!

Lebron James otthona minden képzeletet felülmúl!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra