Megan Fox exe nem akárkivel bukott le - Innen fúj a szél vajon? - Fotók

Néhány hete robbant csak a hír, szakított Megan Fox és Brian Austin Green. Akkor hírek szerint a színésznő bepasizott. Most a volt férjről készültek kompromitáló képek - nem akárkivel.

Kapcsolatuk 16 évvel ezelőtt kezdődött, de azóta többször szakítottak. Megan és férje, Brian Austin Green már évekkel ezelőtt beadta a válókeresetet, aztán mégis együtt maradtak és született az előző két gyerekük mellé egy harmadik, így most már a 7 éves Noah, az 6 éves Bodhi és a 4 éves Journey szülei. A színésznő és párja most decemberben az Amazon megmentéséért szervezett gála vendégeként jelent meg együtt a vörös szőnyegen. Azért is ment csodaszámba mindez, mert öt éve soha nem jelentek meg nyilvánosan együtt.

Majd néhány hete robbant a bomba, a színésznőt mással látták. Most a férje is bebukott.

via GIPHY

Alig egy hónapja, épp Megan szülinapján Brian Austin Green tett közzé egy posztot, amivel már utalt rá, szakítottak, majd robbant a bomba, és megjelentek a színésznőről és állítólagos új kedveséről az első közös képek. A csoda három napig tartott. Illetve mostanáig: most Brian Austin Green-ről készültek lesifotók, egy ismert tévésztárral, aktivistával kapták le, egy mexiókoi éteremben randiztak. Ez a nő Megan szöges ellentetje.

De őszintén, szerinted összeillenek? Igaz, az Instagramon teljesen máshogy fest a cicababa...

Megan Fox után Brian Austin Green is szerelembe esett? Íme a képek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra