Az ügyészség megerősítette: Maddie halott! Itt lehet a holtteste - Fotók

Drámai hír érkezett a 2007-ben eltűnt Maddie ügyében. Az ügyészség levélben értesítette a szülőket, lányuk halott. Az is megvan, hol keresik a holttestet.

Szinte csak órák teltek el azóta, hogy a Maddie McCann ügyében jelenleg eljáró német ügyészség képviselője elnézést kért a korábbi kijelentéséért, és azt mondta a nagy nyilvánosság előtt, hogy nincs bizonyíték rá, hogy a kislány halott, máris itt a szomorú fordulat. Ugyanez az ügyészség ugyanis a SKY News értesülései szerint levelet írt a kislány szüleinek, amiben arról írnak, a lányuk halott. Hogy milyen bizonyítékaik vannak erre, azt nem közölték egyelőre a családdal. De most azt is tudják, hol keressék...

via GIPHY

A hírcsatorna értesülései szerint a hatóságok már azt is tudják, hol keressék a kis Maddie holttestét. A portugál hatóságok bevonásával így most a lány elrablásával gyanúsított Christian B. áltak kibérelt házak környékén folytatódik a kutatás. Úgy tudják, hogy ott több kút is van, és azokat biztosan átvizsgálják majd. A 43 éves férfi egyébként egy német börtönben ül jelenleg, hét év letöltendőt kapott egy 72 éves amerikai nő megerőszakolásáért.

2007-ben tűnt el Maddie - megoldódik a rejtély? Íme a fejlemények!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra