Amiről a Netflix sorozata nem szól: ezeket a nőket csábította el Michael Jordan - Fotók

Ismét róla beszél az egész világ, köszönhetően a Netflix új dokusorozatnak, a "The Last Dance"-nek. És bár igyekezett karrierje során kerülni a botrányokat, ő sem mindig tudott nemet mondani a nőkre.

Michael Jordan már életében legenda lett, a valaha élt legjobb kosárlabázóként beszélnek róla. Az 57 éves sztárról a Netflix nemrég kezdte el sugározni a róla készült sokumentumfilm-sorozatot, aminek köszönhetően ismét beszédtéma minden idők legjobb kosárlabdázója, de a Chicago Bulls és a kosárlabda is. A sorozat sikere minden várakozást felülmúl, olyan archív felvételeket, interjúkat, és Jordan életének eddig nem látott részleteit ismerhetjük meg, amelyek alapjaiban változtatják meg a véleményünket a legendás játékosról.

via GIPHY

Eddig megismerhettük a fiatalkorát, az első sikeres éveket, és azokat a játékosokat, akik nélkül talán ő maga sem emelkedhetett volna ilyen magasra. És az is kiderült, a sajtó miatt mekkora nyomás nehezedett rá, ami végü hozzájárulhatott az is, hogy három világbajnoki címmel a háta mögött, karrierje csúcsán fordított hátat a profi ligának 1993-ban. Egy dologról azonban eddig nem esett szó, és nehéz elképzelni, hogy a hátralévő részekben lesz majd alkalmunk megismerni Jordan életének ezt a részét: a nők.

A TWN most összeszedte: Michael Jordan nem csak bajnoki gyűrűkkel, nőkkel is szép számban dicsekedhetne!

Íme Michael Jordan nyilvánosságra került hódításai!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra