Királynők karanténban: így telnek a legszebb magyar lányok napjai! - Fotók

A legfrissebb hírek szerint idén is megválasztják majd a Magyarország Szépe királynőjét, ennek apropóján lestünk be a királynőkhöz, hogy töltik az idejüket az önkéntes karanténjaikban.

70 éves jubileumát ünnepli idén a Miss World, idén így már a hetvenedik világszépét választhatják majd meg. 1951-ben a brit Eric Morley alapította meg a Miss World Organization-t, és indította útjára a mára már a világ legismertebb és legpatinásabb szépségversenyét, amelynek halála óta felesége, Julia Morley lett az elnöke. Nemrég a Magyarország Szépe egy közleményben tudatta a világgal idén is megrendezik a Miss World Hungaryt, de természetesen az időpontjáról a verseny menetéről a későbbiekben döntenek majd. És bár akadtak olyan hírek is, amelyek szerint már lehet jelentkezni a versenyre, ez a hír nem igaz. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

A verseny szervezői azt is közölték, hogy a következő hetekben a korábbi királynők, a verseny szakértői, zsűritagjai segítenek majd a felkészülésben azoknak, akik idén tervezik, hogy elindulnak a versenyen. A Magyarország Szépe közösségi oldalain sok hasznos tanácsot, videót, tippet és trükköt megtalálnak majd ezzel kapcsolatosan a következő hetekben. Ez adta az apropóját is cikkünknek, és úgy gondoltuk, otthonukban lessük meg a királynőket, hogyan töltik a "kényszerszabadságot".

A jelek szerint a legszebb magyar lányok járvány idején sem tétlenkednek.

Így tartják formában magukat a magyar szépségkirálynők

Címlapfotó: Instagram

24 óra