Se haj, se smink, se köröm: Conchita Wurst így néz ki a karanténban - Fotók

Alig egy éve önként változtatta meg a karakterét, most a koronavírus-járvány miatt az élet kényszerítette erre. Így néz ki ma Conchita Wurst hosszú haj és smink nélkül.

Conchita Wurst két éve ismerte be, hogy HIV-fertőzött, amivel nagy vihart kavart világszerte. Az azóta eltelt időszak az életében és karrierjében is számos más meglepetést is tartogatott. Az Eurovízió nyertese több alkalommal is drasztikus változásokat hajtott végre magán, a bécsi Operabálon például már kopaszon, egy mélyen dekoltált fehér ruhában jelent meg. Hatalmas botrányt kavart ezzel, hiszen nem mindenkinek tetszett ez a merész viselet, és nyilvánosan is felszólaltak Conchitával szemben.

via GIPHY

Majd alig egy éve nagy bejelentést tett a közösségi oldalán: Conchita Wurst halott. Azóta persze kiderült, hogy ez az állapot sem tartott sokáig, hiszen csak annyiról volt szó, hogy a szakállas, hosszúhajú karakterét egy ősz bácsira változtatta akkori klipjében. Most kiderült, az Eurovízió nyertesének életére is komoly hatással van a koronavírus-járvány.

Conchita otthona rabja - a műkörmöt, póthajat és sminket is nélkülöznie kell! Fel se ismered!

Így néz ki Conchita a karanténban: haj, köröm és smink nélkül!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra